Over ons

We love sports & smart marketing

EEN UNIEKE SAMENWERKING

SportsCloud is een samenwerkingsverband tussen drie vooraanstaande partijen in de Nederlandse sportmarkt: Triple Double sportmarketing, Arko Sports Media en Techonomy. Drie organisaties die bewust bij elkaar zijn gebracht vanwege hun specialisme. Een unieke samenwerking, die zich al meerdere malen succesvol bewezen heeft!

 

Triple Double

Triple Double

Triple Double ontwikkelt al jaren met een ongekende passie voor sport, marketingconcepten voor het bedrijfsleven. Met een expertise op het gebied van activatie, is Triple Double van waarde in het verzamelen van fandata.

Techonomy

Techonomy

Techonomy is de specialist op het gebied van marketingtechnologie en draagt zorg voor de juiste implementatie en inrichting van het Customer Data Platform. Hiermee wordt de basis gelegd voor het verzamelen van fandata.

Arko Sports Media

Arko Sports Media

Arko Sports Media is de gerenommeerde content specialist binnen de samenwerking en draagt zorg voor het aanbieden van de juiste communicatie aan de diverse (op data gebaseerde) segmenten binnen de doelgroep.

 

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Vanuit SX Eindhoven zorgen onze bevlogen vakspecialisten voor groei in de sport. Iedereen vanuit zijn specialisme, maar dagelijks met het voorrecht om onze grootste passies te mogen combineren: sport en slimme marketingtechnologie. Wil je ons in real-life leren kennen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.